’’4 Mevsim Kocaeli’’de ödüller...
Reklam

''4 Mevsim Kocaeli''de ödüller sahiplerini buldu

4 Mevsim Kocaeli IX. Ulusal Fotoğraf Yarışması'na katılarak fotoğraflarıyla Kocaeli'yi en iyi anlatan fotoğrafçılar ödüllerine kavuştu.

''4 Mevsim Kocaeli''de ödüller sahiplerini buldu

4 Mevsim Kocaeli IX. Ulusal Fotoğraf Yarışması'na katılarak fotoğraflarıyla Kocaeli'yi en iyi anlatan fotoğrafçılar ödüllerine kavuştu.

''4 Mevsim Kocaeli''de  ödüller sahiplerini buldu
16 Aralık 2018 - 13:10

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 4 Mevsim Kocaeli IX. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nın ödül töreni ve sergisi Symbol AVM’de gerçekleştirildi. 5 kategorinin yer aldığı yarışmada 24 eser derece almış, 73 eser de sergilemeye layık bulunmuştu. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Vali Hüseyin Aksoy, Genel Sekreter İlhan Bayram, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen ödül töreninin ardından Kocaeli’nin en güzel fotoğrafları bir hafta boyunca Symbol AVM’de sergilenecek.

 

"FOTOĞRAFLARLA TARİHE NOT DÜŞÜYORUZ"

"Değer verdiğimiz doğanın tanıtılması için 9 yıldır fotoğraf yarışması gerçekleştiriyoruz" diyerek konuşmasına başlayan Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli hamd olsun yaşanabilir bir şehir. Çok güzel manzaralar var. Kocaeli’nin güzellikleri fotoğraflara sığmaz görmek ve yaşamak lazım. Bu yıl dokuzuncusunu düzenlediğimiz yarışma ile Kocaeli’mizin güzelliklerini fotoğraflarla tarihe not düşüyoruz. Ortaya çok güzel fotoğraflar çıktı. Yarışmaya katılan fotoğrafçılara çok teşekkür ederim ” dedi.

 

BİRİNCİLER 5 BİN TL KAZANDI

Symbol AVM’de gerçekleştirilen, yarışmada dereceye giren fotoğrafların sergisi ve ödül töreninde, Kocaeli Manzara ve Doğa, Kocaeli Panoramik, Kocaeli ve İnsan, Kocaeli ve Mekan ve Kocaeli Büyükşehir kategorilerinde ödül kazanan yarışmacılardan, birincilere 5 bin TL, ikincilere 3 bin TL, üçüncülere 2 bin TL'lik para ödülleri verildi. Ayrıca mansiyon ödülüne layık görülen fotoğrafçılar 500 TL ve satın almaya değer bulunan fotoğrafları çekenler de 150 TL'lik ödüllerin sahibi oldu.

 

DERECEYE GİRENLER

4 Mevsim Kocaeli IX. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda 5 ayrı kategori altında fotoğraflar değerlendirildi. Kategorilere göre: Manzara ve Doğa kategorisinde Ahmet Turan Kural, Kocaeli Panoramik kategorisinde Taner Ragıpoğlu, Kocaeli ve İnsan kategorisinde Kağan Baştimar, Kocaeli ve Mekan kategorisinde İhsan Konak, Kocaeli Büyükşehir kategorisinde ise Şerife Keser; birincilik ödülü almaya hak kazandı. 4 Mevsim Kocaeli IX. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda, Manzara ve Doğa kategorisinde Samet Güler ikinci, Yusuf Yılmaz üçüncü oldu. Kocaeli Panoramik kategorisinde Aytül Akbaş ikinci, Emre Soytürk üçüncü oldu.  Kocaeli ve İnsan kategorisinde Salih Yılmaz ikinci, İsmail İlhan üçüncü oldu. Kocaeli ve Mekan kategorisinde ise Yağmur Bayraktar üçüncü oldu. Kocaeli Büyükşehir kategorisinde de Kemal Kaya ikinci, Emre Bostanoğlu üçüncü oldu.

 

SYMBOL AVM’DE SERGİLENİYOR

12 ilçesiyle birlikte Kocaeli’nin doğal, tarihi, turistik, sosyal ve kültürel öğelerini belgeleyerek; kentimizin tanınmasını sağlamak, kente ait bir görsel bellek oluşturmak ve fotoğraf sanatına katkıda bulunulması amacıyla düzenlenen 4 Mevsim Kocaeli Ulusal Fotoğraf Yarışması ile Kocaeli’nin bilinmeyen birçok köşesi, amatör ve profesyonel fotoğrafçıların gözünden çıkan fotoğraflarla ortaya çıktı. En güzel fotoğrafların seçilerek sergilendiği 4 Mevsim Kocaeli IX. Ulusal Fotoğraf Yarışması sergisi, Symbol AVM’de fotoğraf severlerin beğenisine sunuldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği