27. Görkem Çiler Basın Turnuvası başlıyor
Reklam

27. Görkem Çiler Basın Turnuvası başlıyor

Gebze’nin futbol geleneği olan Basın Turnuvası’nda 27. Buluşmaya sayılı günler kaldı.

27. Görkem Çiler Basın Turnuvası başlıyor

Gebze’nin futbol geleneği olan Basın Turnuvası’nda 27. Buluşmaya sayılı günler kaldı.

27. Görkem Çiler Basın Turnuvası başlıyor
26 Eylül 2018 - 11:30

Kurumların yarıştığı basın turnuvası bu yılda Görkem Çiler adıyla düzenleniyor. Basın Turnuvası futbol keyfi kadar, trafik terörüne de dikkat çekiyor. GTO Başkanı Nail Çiler’in genç yaşta kaybettiği oğlu Görkem Çiler’in, geçirdiği trafik kazası Gebze’de büyük üzüntüye neden olmuştu. Basın Turnuvası Kurumsal ile bu acı kaybımızı anarken, trafikte dikkatli olmanın da önemine vurgu yapılıyor. Basın Turnuvası Kurumsal bu yıl GEPOSB Halı Saha Tesislerinde yapılacak ve bu yılda çoğunluklu olarak kurumlar ve sanayi kuruluşları yer alacak.

27. GÖRKEM ÇİLER KURUMSAL BASIN TURNUVASI  KATILIM ŞARTLARI

Kulis Haber Gazetesi ve Sportek olarak düzenlediğimiz Basın Turnuvası Kurumsal maçları son 3 sezondur, genç yaşta trafik terörüne kurban verdiğimiz, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’in oğlu Görkem Çiler adıyla oynanacaktır.

Turnuvamızın kurumsal ortaklarından olan Gebze Ticaret Odası’nın katkı ve destekleri ile tertiplenen Kurumsal Turnuva’da sanayi kuruluşlarının ve büyük işletmelerin takımları yer alacaktır.

Bu yıl 27. Sini düzenleyeceğimiz Basın Turnuvası Kurumsal maçları GEPOSB’un içerisinde bulunacak Halı Saha Tesislerinde oynanacaktır.

Faal Futbol Hakemlerinin görev yapacağı Basın Turnuvası Kurumsal’da, her firma kendi bünyesinde çalıştırdığı personeli ile yer alabilecektir. Bu yıl düzenlenecek turnuva da bir futbolcunun kurum formasını giyebilmesi için Eylül 2018 ve öncesinde işe giriş yapmış olması zorunluluğu aranacaktır.

Turnuva maçları bir kaleci altı oyuncudan oluşan 7 kişilik ekiplerden oluşacaktır. Takımlar turnuva boyunca firmalarında çalışan en fazla 20 kişinin ismini turnuva komitesine bildirmek zorunda. Turnuva boyunca sadece bu 20 kişi maçlarda yer alabilecektir.

Turnuva maçları bölgemiz basınında yer alacağı gibi, aylık spor dergimiz sportek, günlük yayınlanan gazetemiz Kulis Haber Gazetesi ve internet sitelerimiz maçların tüm detaylarına yer verecektir.

Ekim ayının ilk günlerinde startını vereceğimiz 27. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’nda sizleri de aramızda görmek ve spor dolu günleri birlikte yaşamak isteriz…

Turnuva Organizasyon Komitesi adına, Caner Pesen

Turnuva irtibat telefonları, 0533 341 15 45-0262 644 50 60

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Bugünün kazananı yarının kaybedeni olabilir"
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı