"1 Mayıs bizler için büyük bir anlam...
Reklam

"1 Mayıs bizler için büyük bir anlam ifade etmektedir"

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü yayımladığı mesaj ile kutladı.

"1 Mayıs bizler için büyük bir anlam ifade etmektedir"

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü yayımladığı mesaj ile kutladı.

01 Mayıs 2019 - 08:46

Kaymakam Güler mesajında şu ifadelere yer verdi:

"1 Mayıs tarihi “Emek ve Dayanışma Günü” olarak tüm çalışanlar tarafından kutlanmaktadır. İşçinin ve emekçinin alın terinin değerinin takdir edildiği bir farkındalık günü, ülkemizin gelişmesi ve ilerlemesi için çalışıp gecesini gündüzüne katan işçi kardeşlerimizin bayramı olan 1 Mayıs tarihi bizler içinde büyük bir anlam ifade etmektedir.

İşçi ve memur çalışanlarının emeklerinin değerini ifade eden 1 Mayıs kardeşlik, dostluk ve dayanışma içerisinde kutlanmalıdır. Kutsal olan kazanç, alın teri ile kazanılan ve helal olan kazançtır. Bizler millet olarak işçinin alın teri kurumadan hakkını teslim eden bir anlayışa ve inanca sahibiz. Dolayısıyla 1 Mayıs günü bu anlayışın yani emeğin hakkının geciktirilmeden ve ihlal edilmeden ödenmesi anlayışının gelecek nesillere aktarılmasında önemli bir görevi de taşıyor olmalıdır.

Ülkemizin istikrarını sürdürmesi, teknoloji ve bilgi alanlarında gelişmiş ülkeler arasında yerini alabilmesi geçmişimizden gelen sağlam dayanaklardan aldığımız güç ve işçimizin alın terinin birleşmesinden doğan güç ile mümkün olacaktır.1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününün birlik ve beraberlik içerisinde huzur ve sükûnet ortamında kutlanması toplumsal barışa büyük ölçüde katkı sağlayacaktır.Emek ve alın teri ile ülkemizin büyük hedefleri doğrultusunda önemli pay sahibi olan tüm çalışanların bu mutlu gününü kutluyor, yaptıkları çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum.
Bu duygu ve düşünceler ile tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Bugünün kazananı yarının kaybedeni olabilir"
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı