Neredesin eyy CHP!
Reklam
Caner Pesen

Caner Pesen

Yeni süreç!

Neredesin eyy CHP!

23 Aralık 2016 - 10:35

Gebze’nin 20 yıllık geçmişe sahip Bilim ve Sanat Merkezi, BİLKAR’ı, siyasi kuşatmadan kurtarıp, tamamen sanatın merkezi haline getiren isimdir Serdar Dikkatli.

Dikkatli öncesinde BİLKAR’da daha çok hangi siyasi görüş hakim olacak, burada ki faaliyetlerden nasıl bir siyasi rant elde edilecek? Gibi tartışmalar yaşanırdı.

Serdar Dikkatli sonrasında, siyasetten arınan BİLKAR, son derece önemli etkinliklere imza atmış, organizasyonların yanı sıra düşük ücretli kursları ile Gebze’de bir hizmet alanı olmuştur.

Adem Yavuz İlköğretim Okulu Öğretmeni, evli, bu Ülke’de yetenekli, bilinçli nesillerin yetişmesi için uğraş veren bir isim Serdarhoca.

Tiyatro, gitar, saz, satranç, yabancı dil gibi kursları organize edip, konser tertipleyen özel bir kurum BİLKAR.

Buranın başkanlığını yürütüyordu.

Kursları genelde, kişisel ilişkilerinin olduğu, maddi beklentisi olmayan eğitimci arkadaşları ile tertip eder, öğrencilerden çok küçük rakamlar talep ederek, maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarının da sanat eğitimi almasını sağlıyor.

Bugün, milyarlık bütçelere sahip yerel yönetimlerin yaptığını, daha küçük imkanlarla yapabilmeyi başaran bir isim.

Yapılan konser ve sanat etkinliklerinde, Türkiye’nin marka isimlerini Gebze’de getirmeyi başardılar.

Ve hepsinden önemlisi de, BİLKAR’ı tamamen siyasetten arındırdı.

Geçtiğimiz haftalar da, kendisine atılan bir takım iftiralar ve haksız suçlamalar sonucunda, Kandıra’ya sürüldü.

Bu açık bir sürgün ve kesinlikle kişisel kapris sonrası atılan bir iftiranın ürünüydü.

OHAL süreci ve bu sanat insanın uğradığı haksızlığın, fark edilmesi biraz süreç alıyor.

İşte bu noktada insan bekliyor ki, bu Ülke’de ana muhalefet görevini üstlenen siyasi parti harekete geçsin.

Hainlere ve bölücülere karşı duyarlılık gösteren CHP’nin, Serdar hoca gibi bir değerin uğradığı haksızlığa tepkisiz kalması anlaşılır gibi değil.

FETÖ ile bilgi paylaşımı ve iş birliği yaptığı tespit edilen, Güngör Aslan 15 Temmuz hain kalkışması sonrasında 28 gün gözaltına alınıp, gazetesi ve internet sitesi kapatıldığında, olayı Başbakan’a kadar taşıyıp, Gebze düşmanı bu haini korumak için her türlü çabayı gösteren CHP’nin Kocaeli Milletvekilleri, bu demokrat, aydın, sanat adamı, eğitim insanı haksızlığa uğrarken, neredeler…

Bölücü terör örgütüne destek olup, Devlet imkanlarını bölücülerin hizmetine sundukları için tutuklanan HDP’li Belediye Başkanı, Milletvekili ve eş başkanları için ayaklanan, üst üste açıklamalar yapan, CHP’nin İlçe Başkanları bu sanat adamına yapılan haksızlık karşısında neden sus pus..

Neredesin eyy CHP…

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum