Kulis Dergisi…
Reklam
Caner Pesen

Caner Pesen

Yeni süreç!

Kulis Dergisi…

28 Mart 2017 - 10:09

14. sayısını çıkarttığımız Kulis Dergisi’nde bu ay Referandum konusunu işledik.

Elbette ki, önceliğimiz Ülkemizin geleceğini, çocuklarımızın nasıl bir Türkiye’de yaşayacağını etkileyecek bu Anayasa değişikliğinin neler içerdiğini anlatmaktı.

Bunu yaparken de, kişisel düşüncelerimizden çok, bölgemizde siyaset yapan, isimlere ve STK Yöneticilerine sorular sorduk. Onların görüşleri ile Referandum’a bakışımızı anlattık.

Çok önemli anlatımlar, farklı bakış açıları ve değişik cepheden ‘neden evet’ denilmesi gerekliliği anlatan çok kıymetli yorumlar, değerlendirmeler var, bu sayıda.

Biz bu dergiyi hazırlarken, kurumsal olarak ta bir duruşumuz vardı, onu yansıttık.

İçerisinde, Büyükşehir Belediye Başkanının, Milletvekili ve Belediye Başkanlarımızın, Kulüp Başkanları, STK Başkan ve Yöneticilerinin, siyasilerin görüş ve değerlendirmeleri var.

Mesela Av. Resül Tat’ın bu konuda söyledikleri var, bence bir hukuk adamı gözüyle bu değerlendirme son derece kıymetli, mutlaka okunması gereken bir röportaj.

Kulis Dergisi ile birlikte Sportek Dergisi’ni de kurum olarak hazırlıyor ve bölgeye hizmet sunma gayreti ile çalışıyoruz.

Çalışmalarımızın karşılığını bir çok anlamda alıyoruz.

Kulis Haber Gazetesi ile yola çıkarken, dergilerimiz ve internet sitelerimiz, bizim için önemli argümandı, şimdi bünyeye Marmara Gazetesi’nin haklarını da dahil ettik.

Kulis Dergisi’nde yer alan yorum ve değerlendirmeleri bugünden itibaren, Marmara Gazetesi’nin sayfalarında da bulacaksınız.

Her biri önemli ve değerli olan bu referanduma ilişkin değerlendirme yazılarını mutlaka okumanızı tavsiye ediyorum.

Bu referanduma ilişkin, herkesin bir görüşe ve değerlendirmesi mutlaka olmalı ve bunu açık yüreklilikle ifade etmekten kimse çekinmemeli.

Çünkü, bu bir seçim, bir yönetim meselesi değil, ülke meselesidir.

Bu bakış açısı ile Referanduma ilişkin düşünmeli, değerlendirme yapmalı ve görüşünü ifade etmeli.

Saygı, sevgi, hoşgörü ve demokratik sınırlar içinde, herkes görüşünü, düşüncesini dile getirmeli ve ‘haklılıklarını’ savunmalı.

Çünkü, 16 Nisan’da yapılacak referandum, çocuklarımızın nasıl bir ülke de yaşayacağını belirleyecek kadar önemli..

YORUMLAR

  • 0 Yorum