CHP'de seviye iyice düştü...!
Reklam
Caner Pesen

Caner Pesen

Yeni süreç!

CHP'de seviye iyice düştü...!

09 Ağustos 2017 - 17:59

Bu kadarına da pes denecek noktaya geldi, CHP Gebze...

Kongreler yaklaşıyor, iç çekişmede sınırlar zorlanıyor.

Öyle ki parti içinde geniş kesinler tarafından sevilip, sayılan Mehmet Hilal Kaplan’ın etkisini azaltmak için CHP eli ile bir karalama kampanyası yürütülüyor..

Biliyorsunuz 15 Temmuz hain kalkışma sonrasında Kocaeli’nde FETÖ ile işbirliği yapan Bizim Kocaeli Gazetesi kapatılmış, sahibi Güngör Aslan 28 gün gözaltında kalıp, mal varlıklarına el konulmuştu.

Bu Güngör Aslan daha sonra Yenikapı ruhu diye bir birliktelik olduğu süreçte CHP Kocaeli Milletvekillerinin girişimi, bizzat Kılıçdaroğlu'nun Başbakan'a dosya iletmesi ile serbest kalmıştı.

O güne kadar gazetesinde FETÖ övgüsü, CHP yergisi ile tanıdığımız Güngör Aslan kendisini cezaevine gitmekten kurtaran CHP'nin bildiğiniz kulu, olmuştu.

Bu bir kısım CHP'linin sesi olan şahıs, gazetesi kapatıldığı için internet sitesi üzerinden CHP yandaşlığını sürdürmekte, ancak bunu yaparken de parti içi dizaynı da elden bırakmıyor.

Tabi burada öncelik bu yandaş olan ismin ne yaptığı değil CHP'nin ne yaptığıdır...

Bu Gebze düşmanı yayın organı, sitesinde CHP'nin Meclis üyesinin iffetine, namusuna dil uzatır, bu ahlaksızları CHP Gebze ilçe başkanı yargılayıp, yadırgayacağına, aksine kucak açar, daha sıkı ilişki içine girer...

Sonra bu siteyi CHP kendi içindeki olan yâda olmayan yarışa alet eder.

Bilmiyorum CHP eski milletvekili Mehmet Hilal Kaplan'ın bir siyasi hedefi, kişisel bir hesabı var mı? Ama bilinen bir gerçek Sayın Mehmet Hilal Kaplan'ın bu parti üzerinde ciddi bir etkisi, ağırlığı var.

İşgal ettikleri koltuğu dolduramayanlar ve bu koltukları koruma derdinde olanlar akılları sıra Kaplan'ın parti üzerindeki ağırlığını, etkisini bu CHP yandaşı yayını kullanarak kıracaklarını sanıyorlar.

Yazık ediyorsunuz, yazık...

Hem de çok yazık…

Bu kişisel çıkar hesapları ile yaptıklarınız CHP'ye zarar vermekte...

Dolayısıyla da Ülkeye ve bölgemize...

Çünkü bu ülkenin güçlü bir CHP'ye ihtiyacı var.

Birbirinin ayağını kaydırma ve karalama ile CHP bir yere varmaz.

Şimdi ne demek bu, nasıl bir iftira, nasıl deli saçması bir iddiadır bu, Mehmet Hilal Kaplan ismini FETÖ ile bağdaştırmak.

Bu tür deli saçması iddialar Kaplan'ın CHP içinde daha güçlenmesini, sempati toplamasını sağlıyor bunu fark edecek zekâ da sizde yok.

Çünkü Sayın Kaplan, beyefendi kişiliği, diyaloglara açık tavrı ile toplumun her kesimi ile bağ kurmayı başarmış, sadece dini siyasete alet edenlerle hiç bir konuda uzlaşmamış aynı karede yer almamış, duruşu, tavrı, ilkeleri olan birisidir.

Kaplan'a siyaseten her türlü eleştiriyi yapabilirsiniz, birçok eksik olduğu konu, yetersizliği de vardır, sayısız birçok konuda eleştirebilirsiniz ama Mehmet Hilal Kaplan ismini hiç bir zaman Vatan hainleri ile yan yana koyamazsınız...

Bu komik çok komik gösterir bu çamuru atanları…

Şimdi, CHP'nin tabir yerinde ise ipten aldığı, kendisine yalaka,yandaş yaptığı bir yayın kuruluşunda Mehmet Hilal Kaplan'a dair nasıl böyle çirkin iddialara yer verilir?

CHP'nin Gebze ilçe başkanı bu partisinin yandaşına nasıl bir tavır alacak merak ediyorum.

Bir diğer merak konusu ise bu sitenin sahibi Güngör Aslan'ı FETÖ davasında aklamak için yoğun mesai yapan başta Tahsin Tarhan olmak üzere Kocaeli Milletvekilleri nasıl bir tavır alacak...

YORUMLAR

  • 0 Yorum