Ufuk Ekinci de nerden çıktı?
Reklam

Ufuk Ekinci de nerden çıktı?

Caner Pesen yazdı...

Ufuk Ekinci de nerden çıktı?

Caner Pesen yazdı...

Ufuk Ekinci de nerden çıktı?
14 Eylül 2017 - 18:12

AK Parti Gebze adayını belirlemede zorluk yaşıyor.

Kocaeli’de İl Başkanı kadar önemli Gebze İlçe Başkanı.

Böyle olunca da tabi ki, sıkıntılar, zorluklar oluyor.

Kongreye artık sayılı günler kaldı, başkan adayı en iyi olasılıkla 20 Eylül’de açıklanacak, yönetimini yapmak, ekibini oluşturmak için başkanın sadece 4 günü olacak.

Çarşamba günü üç isim Ankara’ya davet edildi, bu tarih bile gecikmiş bir tarihti buna rağmen, Gebze adayının ismi açıklanamadı.

AK Parti sürprizlere açık bir parti ve yine bir sürpriz oldu, adaylık sürecinde ismi geçen 10-12 partili değil, Ankara’ya davet edilen üç isim arasında Av. Ufuk Ekinci’de yer aldı.

Mustafa Yıldıztekin ve Köksal Tatoğlu ile birlikte Ufuk Ekinci’de, Gebze İlçe Başkanı olmak için Ankara’ya gitti.

Tatoğlu ve Yıldıztekin zaten bilinen ve beklenen isimlerdi, Ufuk Ekinci ismi bir çoklarını şaşırttı.

Siyasetin içinde ki herkes, ‘Ufuk Ekinci de nerden çıktı?’ sorusunu birbirine sormaya başladı.

Ve siyasetin çirkin yüzü ortaya çıktı, Ufuk Ekinci direk hedef alınmaya, şer odaklarının bu konuda güç birliğine gittiği gözlendi.

Oysa, bugün Gebze AK Parti’de adı başkan adaylığı için geçen herkes kadar, hatta bir çoğundan çok çok fazla teşkilatçı, partilidir Ufuk Ekinci.

Kurulduğu günden itibaren AK Parti’de siyaset yapan, halı hazır da Belediye Meclis Üyesi olan, her yönetim, her başkan, vekil ve bakan ile uyumlu çalışmış, kişisel çıkarları değil, inandığı davasını her zaman önde tutmuş, ilkeli bir isimdir.

Ve bugüne kadar da Ufuk Ekinci’nin bir yerlere aday olduğu çok gözlenmemiş, kendisine verilen görevden kaçmadığı için partisi nerde uygun görmüş ise orda yer almış bir isimdir.

Ekinci’nin bu özellikleri parti içinde çok iyi bilindiği için Çarşamba günü Ankara’ya Gebze İlçe Başkan adayı olarak davet edildiğini tahmin etmek zor değildi.

Bu yüzdendir ki, bu İlkeli, dürüst dava arkadaşları için, sıkılmadan, utanmadan, ‘FETÖ’ye yakın’ gibi aslı, astarı olmayan iddialar ortaya atılmıştır.

Ufuk Ekinci’nin avukat olarak, insan olarak, bu hain yapıyla bir bağını, direk bir ilgisini ortaya koysunlar, Ekinci değil siyaseti, mesleği bırakacak kadar da onurlu, şerefli, vatanperver birisidir.

Siyasette, mutlaka parti içi çekişme, bir yarış olacaktır ama siyaseti bu kadar aşağıya düşürmek, ‘çamur siyaseti’ yapmak, hiçbir insana yakışmaz.

Ufuk Ekinci’nin partiliği ve kişiliği ortadır.

Ayrıca, sosyal bir insandır.

Kars Ardahan Iğdır İş Adamları Derneği’nin kurucu başkanıdır. Bu derneğin bile duruşuna, yönelimine, faaliyetlerine bakarsanız, Ekinci’nin kimlerle, hangi kesimle birlikte olduğu ortadadır.

Bu derneğin bünyesinde, sosyal demokrat var, ülkücü var, milli görüşçü, merkez de olan var. Sadece ve sadece FETÖ’cü, vatan haini yoktur. Hem de kurulduğu günden bu yana.

Bu derneğin kurucu başkanı, yönetim içinde ki aktif ismidir, Ufuk Ekinci.

Bugüne özel değil, geçmişte bile, en güçlü oldukları dönemde dahi, bu hain yapının sempatizanını, aktivistini KAISİAD’ın içine sokmamıştır.

AK Parti Gebze İlçe Başkanını önümüzdeki hafta açıklayacak, bu isim Ufuk Ekinci yada başka birisi olabilir.

Asıl önemli olan, İlçe Başkanı açıklandıktan sonra Ufuk Ekinci gibi, dürüst bir partiliye de sarılabilmek, elini sıkabilecek durumda kalabilmektir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği