Özışık ve Yarar Gebze’ye geldi!
Reklam

Özışık ve Yarar Gebze’ye geldi!

Gebze Belediyesi ve Eğitim-Bir-Sen işbirliği ile gazeteci Süleyman Özışık ve Mete Yarar, “17/25 Aralık-15 Temmuz Darbe, Direniş, Diriliş” konulu konferansı ile Gebzelilerle GKM’de bir araya geldi.

Özışık ve Yarar Gebze’ye geldi!

Gebze Belediyesi ve Eğitim-Bir-Sen işbirliği ile gazeteci Süleyman Özışık ve Mete Yarar, “17/25 Aralık-15 Temmuz Darbe, Direniş, Diriliş” konulu konferansı ile Gebzelilerle GKM’de bir araya geldi.

Özışık ve Yarar Gebze’ye geldi!
14 Aralık 2016 - 09:26

Gazeteci Süleyman Özışık ve Mete Yarar’ın katılımıyla düzenlenen 17-25 Aralık- 15 Temmuz Darbe, Direniş, Diriliş konulu konferansta selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Tarih insanları bazen testlere tabi tutar. Bizler de 15 Temmuz’da Allah’ın izniyle bu sınavı başarıyla atlattık. Gebzeli hemşerilerime, bizleri Milli İrade nöbetlerimizde bu meydanda yalnız bırakmadıkları için bizlere sahip çıktıkları için, Milli İradeye sahip çıktıkları için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.  

YOĞUN KATILIM

Gebzelilerin yoğun katılım sağladığı programa Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Cumhuriyet Başsavcı Vekili Sıddık İlgar, Gebze Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Azmi Tunç, belediye başkan yardımcıları Engin Güzel, Sadık Albayrak, Gebze İlçe Müftüsü Şaban Apaydın, AK Parti İlçe Başkan Vekili Köksal Tatoğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Buket Tatoğlu, belediye meclis üyeleri, basın mensupları ve çok sayıda Gebzeli katıldı.

TARAFIMIZ MİLLİ İRADE  

Programın açılışında kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Azmi Tunç, “Biz Eğitim-Bir-Sen olarak bir tarafız. Milli iradeden, köklerimizden, değerlerimizden, bayrağımızdan ve ülkemizden tarafız. Vesayetin her türlüsüne ilk günde olduğu gibi yine dimdik tüm gücümüzle karşı duruyoruz” dedi.

KÖŞKER: TOPLUM TARİHİNİ BİLMELİ

Konferans öncesi kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Bu tür programlara olan ilginin arttığını görmek bizleri mutlu ediyor. Değerlerimizin ortaya çıkması, insanların bilinçlenmesi ve tarihini bilmesi noktasında bu tür programlar oldukça önemli. Tarihini bilmeyen bir toplum geleceğe ışık tutamaz. Tarih insanları bazen testlere tabi tutar. Bizler de 15 Temmuz’da Allah’ın izniyle bu sınavı başarıyla atlattık. Ben Gebzeli hemşerilerime bizleri Milli İrade nöbetlerimizde bu meydanda yalnız bırakmadıkları için bizlere sahip çıktıkları için bir kez daha teşekkür ediyorum.

HAİN TERÖRÜ KINIYORUM

Ayrıca cumartesi gün gerçekleşen hain terör olayında şehadet mertebesine erişen şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılarımıza da şifa diliyorum” dedi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Azmi Tunç; panelistler Süleyman Özışık ve Mete Yarar’a hediye takdiminde bulundu.

MÜCADELE DEVAM EDİYOR

Konferansta konuşan Mete Yarar, “15 Temmuzda başlayan darbe girişimi sonrası adeta bir Kurtuluş Savaşı veren bu milletin savaşı henüz bitmedi. Zaten Sayın Cumhurbaşkanımız 15 Temmuz sonrası hadi artık her şey bitti evlerinize dönünde demedi. O yüzden hepimizin bir silkelenip kendimize gelmesi lazım. Hala görüyoruz ki bu mücadele her türlü boyutta devam ediyor. Şimdide ekonomik yönden ülkemizi sıkıştırmaya çalışıyorlar. 15 Temmuz sonrası yapılan bombalı saldırılar bir rastlantı değil. Bu milleti birbirine düşürmeye çalışan bir örgüt var karşımızda. Hepimiz bu mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

YEDİ DÜVELİ BERTERAF ETTİK

Konferansta konuşan gazeteci Süleyman Özışık 15 Temmuzda gerçekleşen darbe girişiminin sadece bir darbe girişiminden ibaret olmadığına değindi. Özışık, “Ortadoğu’da haritalar yeniden çizilmek isteniyor. Yaşadığımız ve adına darbe dediğimiz bu olay aslında sadece bir darbe girişimi değil, Türkiye’nin parçalanması adına, yeni operasyonlarla karşı karşıya olduğumuz ve sadece FETÖ örgütünü bertaraf etmediğimiz, aslında yedi düvelin bir araya gelerek Türkiye üzerinde oynadığı bir oyunun millet olarak bertaraf edildiği ortaya çıkar. Gerçekten bir parçalanma operasyonuydu, o geceye ait gelen bilgiler ve detaylar gerçekten de dehşet verici. Bunların PKK ile de işbirliği yaptığı ortaya çıktı. Ama millet olarak onların bu oyunlarını bozduk” dedi. Konferansın sonunda konuşmacılar ve protokol üyeleri seyircilerle birlikte öz çekim gerçekleştirdi.   

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ELLİNCİ MİTİNG KOCAELİ’DE
ELLİNCİ MİTİNG KOCAELİ’DE
Miting alanına özel ulaşım planı yapıldı
Miting alanına özel ulaşım planı yapıldı