Mehmet Akif Yılmaz Gebze’de
Reklam

Mehmet Akif Yılmaz Gebze'de

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz Gebze’de referandum çalışmaları için ziyaretlerde bulundu.

Mehmet Akif Yılmaz Gebze'de

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz Gebze’de referandum çalışmaları için ziyaretlerde bulundu.

Mehmet Akif Yılmaz Gebze'de
23 Mart 2017 - 12:52

SKM çalışmaları kapsamında her gün bir ilçede ziyaretler gerçekleştiren Mehmet Akif Yılmaz, dün Gebze’deydi. Ziyaretlerine ilk olarak İHH Gebze şubesi ile başlayan Yılmaz, burada samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Ardından Gebze Engelliler Derneğine gelerek burada da samimi bir şekilde karşılanan Yılmaz, daha sonra Gaziler Mahallesine geçti.

VATANDAŞLA HASBİHAL

Gebze Gaziler Mahallesinde mahalle sakinleri ile bir araya gelerek hasbihal eden vekil Yılmaz, mahalleliye 16 Nisan Yeni Anayasa referandumu hakkında bilgiler verdi. Vatandaşın sorularını da yanıtlayan Mehmet Akif Yılmaz’a ilgi yoğundu.

“YENİ SİSTEMDE SÖZ DE KARAR DA MİLLETİN "

Gaziler Mahallesi ziyaretinin ardından Gebze Samsunlular Derneğini ziyaret eden Mehmet Akif Yılmaz, burada Yeni Anayasa referandumu hakkında konuştu. Yılmaz; “Bugüne kadar 1982 Darbe Anayasası ile yönetilen ülkemizde artık bu sistem işlemez hale gelmiştir. Vesayet odaklarının müdahalesine açıktır. Yeni Anayasa ile ülkemizde artık sözün de kararın Millete ait olduğu yeni bir sistem kurulacak. Ülkemiz yarınlara güçlü bir siyasi istikrar ile daha emin adımlarla ilerleyecek. Bu ilerleyişin farkında olan dış mihraklar ve içimizdeki taşeronları telaş içindeler. Türlü tehdit ve yalanlarla Milletimizin zihnini bulandırmaya çalışsalar da biz Milletimizin ferasetine güveniyoruz. Büyük ve güçlü Türkiye yolunda Milletimizle yürümeye devam edip bu vesayet sistemine son vereceğiz. Ülkemiz artık darbe Anayasası ile değil Milletin yazdığı Anayasa ile yönetilecek.” Dedi.

EV SOHBETLERİ

Samsunlular Derneği ziyareti sonrası Gaziler ve Yenikent Mahallelerinde ev sohbetlerine katılan vekil Yılmaz burada da Yeni Anayasayı anlatarak vatandaşların sorularını yanıtladı. Yoğun katılımla geçen ev sohbetlerinde Mehmet Akif Yılmaz, Yeni Anayasanın 18 maddesini tek tek anlatarak vatandaşın aklında ki soru işaretlerini de giderdi.

GENÇLER İLE GENÇ KÜRSÜDE

Gençlik kollarının başlatmış olduğu Genç Kürsü programına Gebze’de konuk olan Mehmet Akif Yılmaz, gençlerle bir araya gelerek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini gençlere anlattı. Yılmaz; “ Yeni Anayasa ile meclisimize siz gençlerin katkısı daha da çok olacak. Sizler ile daha da dinamikleşecek olan Meclisimize katacağınız güçle Ülkemizin geleceği için önemli adımlar atacağız.” Dedi.

İNÖNÜ MAHALLESİNDE VATANDAŞLAR İLE

Ziyaretlerinin sonunda Gebze İnönü Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Yılmaz’ın gündemi yine 16 Nisan Yeni Anayasa referandumu idi. Burada samimi bir şekilde karşılanan Yılmaz’a vatandaşın ilgisi yoğundu. Yeni Anayasa’nın 18 maddesini anlatan vekil Yılmaz, vatandaşın sorularını yanıtladı. Yılmaz programın sonunda vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirerek Gebze’de ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe