MAHALLELER COŞTU
Reklam

MAHALLELER COŞTU

Gebze Belediyesinin Ramazan Ayı etkinlik programında yer alan mahaleler arası futbol turnuvasında heyecan kasırgası yaşandı.

MAHALLELER COŞTU

Gebze Belediyesinin Ramazan Ayı etkinlik programında yer alan mahaleler arası futbol turnuvasında heyecan kasırgası yaşandı.

MAHALLELER COŞTU
18 Haziran 2017 - 13:45

Nefes kesen maçlara sahne olan çeyrek final karşılaşmaları sonrasında Beylikbağı, İstasyon, Sultanorhan ve Osmanyılmaz yarı finale yükselen takımlar oldu.


PAŞA YENMESİNE RAĞMEN ELENDİ
24 takımın iştirakı ile başlayan Gebze Beledilesi Ramazan Ayı Mahalleler arası futbol turnuvasında heyecan kasırgası ilk önce gruplarda yaşandı. 4’lü gruplardan ilk ikiye giren takımlar 12 takım arasına girmeyi başardı. 2.turda yer almayı başaran ekipler arasındaki Mustafapaşa turnuvanın da favori ekiplerindendi. Kendisi gibi favori olan Beylikbağı ile karşı karşıya gelen Mustafapaşa maça iyide başladı. Bir anda 2-0 gibive 3-1’lik farklı skorlarada ulaştı. Ancak oyunu elden bırakmayan Beylikbağı son dakikada bulduğu golle skoru 3-2’ye taşıdı. Üçlü averaj sistemine göre rakiplerinden daha çok gol atan taraf olan Beylikbağı adını yarı finale yazdıran ekip oldu.


İSTASYON ÇEŞMEYİ KURUTTU
Turnuvanın yıldız oyunculardan kurulu iki mahallesi İstasyon ile Köşklüçeşme arasındaki dev buluşma nefesleri kesti. İlk yarısı golsüz sona eren maçta en iyi oyununu sergileyen İstasyon ekibi çok değerli bir galibiyete imza attı. Sahadan 2-0 gibi bir netice ile galip ayrılan İstasyon ekibi ile Köşklüçeşme mahallesi arasındaki dev buluşma centilmenlik görüntüleri içerisinde son buldu.


SULTANORHAN YENİKENT’İ YENİDEN KURDU
Mahalleler arası futbol turnuvasına muhtarların ilgisi ve sahiplenmesi en üst seviyede. Ancak Yenikent ekibinin mahalle muhtarı sınıfta kalan isimler arasında yer aldı. Mahalleyi temsil eden gençlerle ne diyalog içerisinde bulunan nede ilgi alaka göstermeyen muhtardan dolayı ekip turnuvayı formasız tamamlayan tek takım oldu. Sultanorhan karşısında iyi mücadele etmesine rağmen skora engel alamayan Yenikent sahadan 6-0 gibi farklı bir netice ile mağlup ayrıldı. Yarı final öncesinde rakiplerine göz dağı veren Sultanorhan ise finale göz kırptı.


YİNE OSMAN YILMAZ YİNE AKSİYON
Turnuvanın en renkli, en aksiyon dolu ekibi olan Osmanyılmaz ile süprizlere imza atan Hacı Halili Mahallesinin buluşmasında herşey bir arada yaşandı. Karşılaşmada heyecan, gerilim, olaylar ve süprizler hiç bitmedi. Zaman zaman gerilen maçın son dakikasında Hacı Halil öne geçti. Santrayı yapan Osmanyılmaz golü buldu ortalık yıkıldı. Gol sevincini abartan Yılmaz’a Hacı Halil’in yöneticisi İbrahim Babur’unda tepkisi abartılı olunca saha bir anda karıştı. Tribündeki taraftarlarında sözlü sataşmalar yaparak saha içerisine girdiği dakikalarda tansiyon zirve yaptı. Sağduyulu yaklaşımlar sonrasında maç tamamlandı. 


PANTER İSMAİL
Normal süresi 1-1 biten maçın ardından penaltı atışlarına geçildi. Kalede devleşen İsmail Osmanyılmaz’a yarı finali getiren isim oldu. Gebze’de bir çok amatör takımın kalesini koruyan İsmail Hacı Halil takımına geçit vermedi. İlk üç penaltı atışlarında Osmanyılmaz 3 vuruşu gole çevirdi Hacı Halil ise ikide sıfır yaptı. Son atışlar olduğunu düşünen Osmanyılmazlı oyuncular büyük sevinç yaşadı. Ancak atışlar henüz bitmemişti. Tekrar kaleye geçen İsmail birkez daha gole izin vermeyince Osmanyılmaz yarı final kutlamasını bu kez sonuna kadar yaşadı

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe