Lüks araçlar Gebze’ye geliyor
Reklam

Lüks araçlar Gebze’ye geliyor

Mobilya sektöründe Gebze’nin markası olan Piranlar, 2014 yılı itibariyle otomotiv sektörüne de el attı. 3 yılda büyük aşama gösteren Piranlar Otomotiv, 5 yıllık hedefleri arasında Gebze’ye lüks marka araç bayiliği getirmek var.

Lüks araçlar Gebze’ye geliyor

Mobilya sektöründe Gebze’nin markası olan Piranlar, 2014 yılı itibariyle otomotiv sektörüne de el attı. 3 yılda büyük aşama gösteren Piranlar Otomotiv, 5 yıllık hedefleri arasında Gebze’ye lüks marka araç bayiliği getirmek var.

Lüks araçlar Gebze’ye geliyor
27 Şubat 2017 - 09:27

Kalitenin adresi olan Piranlar, otomotiv sektöründe de çıtayı yüksek tutuyor. Otomotiv sektöründe henüz yeni olmasına rağmen, Gebze’de ‘lüks araç’ dendiğinde akla ilk gelen adres Piranlar Otomotiv oldu. Piranlar 5 yıl içerisinde Gebze’ye lüks bir aracın bayiliğini kazandırarak, bu anlamda bölgede önemli bir adımı atmayı amaçlıyor.


SERVİS VE YEDEK PARÇA DA OLACAK
Piranlar Otomotiv, lüks araçların sadece satışını yapmayacak, aynı zamanda servis ve yedek parça hizmeti de verecek. Gebze’de büyük bir açığı kapatmaya hazırlanan Piranlar Otomotiv, 2014 yılında hizmete başladığı otomotiv sektöründe, en uygun koşullar da marka araçların satışlarını yapıyordu. 2017 yılında Otomotiv sektöründe önemli bir adım atmaya hazırlanan Piranlar Otomotiv’in genç ve başarılı yöneticisi Hakan Ceylan, Gebze’ye önemli bir markanın bayiliğini getireceklerini müjdeledi.


GEBZE’DE SAYILARI HAYLİ FAZLA
Gebze bölgesinde lüks araç sayısının hayli fazla olduğuna dikkat çeken Ceylan, “Gebze, sanayisi ve iş hacmi ile Türkiye’nin en önemli ilçesi. Türkiye’nin bir çok ilinden büyük bir ticaret hacmi var. Dolayısıyla Gebze’de lüks araç sayısı da hayli fazla. Ancak, Gebze’de lüks araç kullanmak isteyenler, İstanbul’a gitmek zorunda. Sadece alım-satım değil, bakım ve yedek parça içinde lüks araçlar için en yakın adres İstanbul. 2017 yılı itibariyle Piranlar Otomotiv olarak, bu zorunluluğa son vermek istiyoruz. Tüm çalışmalarımızı yaptık, 2017 yılından itibaren Gebze’de önemli bir markanın bayiliğini yaparak, her türlü hizmeti vermeye başlayacağız. Bu markaların bayilikleri ile birlikte ikinci el satışlarımız ve cazip kampanyalarımız devam edecek ve bu alanda Gebzeli hemşerilerimize en uygun koşullarda hizmet sağlayacağız” dedi.


B-C-E SEGMENT ARAÇLARDA SATILACAK
Gebze’nin lüks araç noktasında tercih edilen ve akla ilk gelen adresin Piranlar Otomotiv olduğunu belirten Hakan Ceylan; “Otomotiv sektörüne 2014 yılında atıldık ve o günden itibaren de özellikle, lüks ve sıfır araçlar satıyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana Gebze halkına, lüks araçları kolay bir şekilde daha yakından tanıtma imkânı sunduk. Kazasız, temiz, sıfır araçlar satıyoruz. İkinci el araç konusunda da hassas davranıyoruz. Alacağımız ve satacağımız araçların çok temiz olmasına özen gösteriyoruz. Şimdiye kadar lüks araçlar sattık, artık orta segment araçlarda satma kararı aldık. Talepten ötürü her geçen gün araç sayılarımızı artırıyoruz. Özellikle orta segment araçlarda çok fazla talep oluyor. Bu sektörde güvenilir olmamız satışlarımızda talebi olumlu yönde etkiledi” dedi.


TEK NOKTADAN SATIŞ VE SERVİS
Ceylan, Otomotiv sektöründe ki hedeflerini anlatırken, yaptıkları planlamaya ilişkinde şu bilgileri verdi; “lüks araçların bayiliği ile birlikte, Gebze bölgesine modern koşullarda hizmet vermek için tüm hizmetlerin bir arada olduğu, güzel bir merkez kurmayı amaçlıyoruz. Piranlar Otomotiv’e geldiğiniz de, sıfır, ikinci el alış-satışı, bakım ve servis imkanı, hatta araç kiralama hizmeti de bu merkezde olacak. Bununla ilgili uygun yer arayışımız sürüyor ve kuracağımız Piranlar Otomotiv Merkezi’ne dair projelerimiz de hazır durumda. Otomotiv’e dair tüm hizmetleri tek merkezden vermeyi amaçlıyoruz. Bu projemizin 2023 yılında tam ve eksiksiz olarak hayata geçmesini hedefliyoruz”


ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN
Türkiye’nin hain terör saldırıları ve FETÖ’cü hainlerin ihaneti ile zor günler yaşadığını da dikkat çeken Ceylan; “Ülkemize karşı oynanan çirkin ve kalleş oyunlar sonrasında, piyasalarda bir daralma, bir sıkıntı olduğu doğrudur. Lüks araç satışları bu daralmadan en çok etkilenen sektör olmuştur. Biz bu süreçte orta segment araçlara yönelerek,. Lüks araçların satışında ki yavaşlamayı böyle telafi ettik. Ancak, ticarette bu tür dönemsel gerilemeler, yükselişler olabilir. Bunlar gelip geçici şeyler. Allah Devletimize ve Milletimize zeval vermesin, ticarette ki, ekonomidi ke her türlü sıkıntı atlatılır. Yeter ki, Devletimiz bir ve bütün olarak yükselişini ve ilerlemesini sürdürsün” dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Bugünün kazananı yarının kaybedeni olabilir"
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı