Lokman Kılıç’a yakıştı!
Reklam

Lokman Kılıç’a yakıştı!

Zeynel Oğuz yazdı...

Lokman Kılıç’a yakıştı!

Zeynel Oğuz yazdı...

Lokman Kılıç’a yakıştı!
18 Ekim 2016 - 10:28

Sevgili Okurlar;

Bugün ki köşe yazımda sizlere Gebze Genç Sanayici ve İş Adamları Derneği (GENÇSİAD) ve dernek başkanı Lokman Kılıç’tan bahsetmek istiyorum.

Gebze Genç  Sanayici ve İş Adamları Derneği’ni kurmak için 31 Mart 2001 yılında Ömer Faruk Başaran , Muzaffer Koşan , Cemal Koçyiğit, Sedair Kara, Gökhan Toplan, İbrahim Besin, Rauf Akdoğan, Halil Ayan ve Alkış Atasayan  bir araya gelmiş…

Bölgedeki sorunları ve ortak paydaları tek ses halinde duyurabilmek için Gebze’nin yeni sesi, soluğu olmak adına bu dernek kurulmuş..

Bu niyetlerle yola çıkıp, doğru dürüst faaliyet yapamayan, tabela derneği olarak kalan GENÇSİAD’I kurmuşlar kurmasına ama Gebze için o dönem de neler yapmışlar? Ne kazandırmışlar? Orası aşikâr.

Şimdi gelelim asıl meselimize;

GENÇSİAD’ın bundan yaklaşık 8 ay önce Gebze Ticaret Odası’nda yapılan kongresini hatırlamayanınız yoktur.. Kılıç Nakliyat´ın sahiplerinden Lokman Kılıç tek listeyle başkanlığa seçildi.

Açıkçası Lokman  Kılıç’ın  ismini daha önceden ya bir kere yada iki kere duymuşumdur. Ama Kılıç GENÇSİAD’ın başına geçtikten sonra adını her yerde duyuruyor. Duyurmaya da devam ediyor.

 

Kılıç, en güzel adımı Gebze’ nin yakinen tanınan kaliteli isimlerini yönetimine alarak atmış oldu. GENÇSİAD adına güven veren sivil toplum kuruluşu kısa zaman diliminde oldukça aktif faaliyetlerde bulundu.

 

Böylelikle Kılıç ve yönetimi sayesinde GENÇSİAD ismini Gebze’nin dışına da duyurdu.

 

Kısacası yaşadığı bölgenin tüm sosyal projelerinin tam ortasında yer almak isteyen Lokman Kılıç’a başkanlık çok yakışıyor.. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Bugünün kazananı yarının kaybedeni olabilir"
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı