Levent Köşker’i bende kıskanırım…
Reklam

Levent Köşker’i bende kıskanırım…

Zeynel Oğuz yazdı...

Levent Köşker’i bende kıskanırım…

Zeynel Oğuz yazdı...

Levent Köşker’i bende kıskanırım…
20 Şubat 2017 - 09:55

Bir kere adam yakışıklı. Camiada bakımlılık ve karizma konusunda, bir Levent Köşker, bir de Zafer Pesen’le kıyaslarım kendimi.

Levent Köşker’i uzun yıllardır gözlemliyoruz, Gebze Belediyesi’nde Başkan’ın özel kalem müdürü olduğu günden itibaren, 40 günde, 40 yıllık Gebzeli gibi oldu.

Hiç siyasi gözlük takmadan, belediyeciliğin kamu hizmeti olduğu bilinci ile her kesimle iyi iletişimler kurdu.

Sağı, solu, iktidarı, muhalefeti ayırmadan, imkânları ölçüsünde her kesimden insanın işiyle uğraştı. Çözüm üretemese de, sıcak ve samimi tavrı, insanı ilişkileri ile hep olumlu izler bıraktı.

Birçok örneği vardır, CHP’ye dair. Örneğin Gebze Belediyesi’nin en hırçın, en muhalif meclis üyesidir Dilek Tan. Nilay Ayran ile de kavga eder, başkana da çıkışır.

Ama Dilek Tan bile, Levent Köşker’i ayırır. Başka birçok örnek vardır. Muhalefetin insani ilişkilerinden dolayı sevdiği isimdir Levent Köşker.

Bu ilişkilerini, her kesim tarafından sevilen, makam-mevki değil insan olduğu için ilgi görüyor olmasını kıskananlar da var elbet. (beni de say Levent ağabey)

Bu nedenledir ki, Levent Köşker, birçok belediye başkanından, ilçe başkanı ve başkan yardımcısından daha çok eleştirilir, şer odakları tarafından hedef seçilir.

Oysa Levent Köşker, insanlığının ve bulunduğu konumun gereğini yapar, bunu da son derece başarılı bir şekilde icra eder.

Biz tüm bürokratlardan bu inceliği, bu nazikliği bekleriz ama Levent Köşker’i muhalefet ile iktidara aynı mesafede olduğu için eleştirir, yerden, yere vururuz.

Haksız da değiliz adam hem önemli bir görev başarı ile icra ediyor, hem de çok karizma, eleştirmemek, kıskanmamak mümkün değil ki.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Bugünün kazananı yarının kaybedeni olabilir"
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı