KO-MEK RÜZGÂRI ESTİ
Reklam

KO-MEK RÜZGÂRI ESTİ

KO-MEK, Ankara’da düzenlenen Uluslararası 3. Ankara Sanat Festivali'nde farkını ortaya koydu.

KO-MEK RÜZGÂRI ESTİ

KO-MEK, Ankara’da düzenlenen Uluslararası 3. Ankara Sanat Festivali'nde farkını ortaya koydu.

KO-MEK RÜZGÂRI ESTİ
10 Ağustos 2016 - 09:16


Geçtiğimiz dönemde 48 bin 273 kursiyerin 215 farklı branşa başvurduğu, 12 yılda 315 farklı branşta 419 bin 280 kursiyere eğitimin verildiği KO-MEK’ten mezun olan kursiyerler katıldıkları yarışmalarda ve uluslararası festivallerde farklarını ortaya koymaya devam ediyor. 3 dönemdir Körfez Tütünçiflik KO-MEK resim branşına devam eden İsmihan Zübeyda Solmaz, resim branşında katıldığı Uluslararası 3. Ankara Sanat Festivali’nde ilimizi başarılı bir şekilde temsil etti. Solmaz, başarı belgesi, madalya ve hizmet şeref ödülüne layık görüldü. 5 farklı resimle Uluslararası 3. Ankara Sanat Festivali kültür etkinliklerine katılan Solmaz, aynı zamanda Kocaeli’nden festivale ilk katılan olma özelliğini de taşıyor.

KOCAELİ’NDEN KATILAN İLK SANATCI
Bir gün boyunca eserlerinin festivalde sergilendiğini ifade eden İsmihan Zübeyde Solmaz, “3 dönemdir KO-MEK’te resim branşında eğitim alıyorum. KO-MEK sayesinde kendimi geliştirerek bu alanda iddialı konuma geldim. Ankara’da gerçekleştirilen Uluslararası 3. Ankara Sanat Festivali kültür etkinliklerine Kocaeli’nden ilk kez katılarak 5 farklı resmimle orada ödüllendirildik” dedi. Festivale kızı ile katıldığını ifade eden Solmaz, KO-MEK’ın vermiş olduğu başarılı eğitimlerden dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
YENİ DÖNEM KAYITLARI DEVAM EDİYOR
Verdiği kaliteli ve başarılı eğitimlerle Kocaeli’nde binlerce kursiyeri iş sahibi yapan ve binlerce vatandaşa el becerisi ve deneyim katan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları(KO-MEK) kursiyerleri katıldıkları festival ve yarışmalarda da ortaya koyduğu başarılı projelerle farkını ortaya koymuş oldu. Yeni dönem çalışmalarına tüm hızıyla devam eden KO-MEK, yeni döneme daha iddialı ve farklı projeler ile hazırlanıyor. Yeni dönem kurs kayıtlarının 12 ilçede devam ettiği KO-MEK’te farklı branşlar için çalışmalar devam ediyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BU SENE ULUSLARARASI DÜZEYDE
BU SENE ULUSLARARASI DÜZEYDE
Beylikbağı’na Güzide Tesisleri Geliyor
Beylikbağı’na Güzide Tesisleri Geliyor