Karaosmanoğlu, “Kutlu yürüyüşe devam...
Reklam

Karaosmanoğlu, “Kutlu yürüyüşe devam ediyoruz”

Başkan Karaosmanoğlu, 16 Nisan sonrası AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kollarını ziyaret etti.

Karaosmanoğlu, “Kutlu yürüyüşe devam ediyoruz”

Başkan Karaosmanoğlu, 16 Nisan sonrası AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kollarını ziyaret etti.

Karaosmanoğlu, “Kutlu yürüyüşe devam ediyoruz”
27 Nisan 2017 - 11:04

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 16 Nisan sonrası AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kollarını ziyaret etti. Aylık olağan yönetim kurulu toplantısında İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’ın konuğu olan Başkan Karaosmanoğlu, siyasi tecrübelerinin yanı sıra 16 Nisan’da ki halk oylamasının sonuçlarını içeren bir değerlendirme de yaptı. Başkan Karaosmanoğlu, “Türkiye’de ve Kocaeli 16 Nisan’ı başarılı bir şekilde geçirdik. Gençlik Kollarını, İl yönetimimizi, kadın kollarımızı ve ilçe teşkilatlarımızla tabi ki gençlik kollarımızı çalışmaları nedeniyle kutlarım. Kutlu yürüyüşe devam ediyoruz” dedi.
 
“SİYASETTE HER ZAMAN TEVAZU SAHİBİ OLUNUZ”

Nüfus yapımız itibariyle Kocaeli, Anadolu’nun bir mozaiğidir diyen Karaosmanoğlu, “Tüm güzellikleri içerisinde barındıran kentimiz, 16 Nisan Halk oylamasını huzurlu bir şekilde geride bıraktı. Kocaeli’de yakaladığımız başarı teşkilatlarımızın uyumlu çalışmasıyla olmuştur. Emeği geçen herkese bir kez daha çok teşekkür ederim” diye konuştu. Gençlere siyasi çalışmalar yaparken, halkla bütünleşmenin önemine de vurgu yapan Karaosmanoğlu, “İnsanlara yaklaşımınız, iletişim kurma beceriniz ve en önemlisi tevazu sahibi olmanınız çok ama çok önemlidir. Bunu kendinize rehber edininiz. Bu zamana kadar sürdürdüğünüz bu anlayışı gelecekte devam ettirmeniz elzemdir. Hatırlat isterim ki bizim siyasi anlayışında vatandaşına tepeden bakmak yoktur, zaten bu zamana da kadar da bakmadık, bakmayacağız da” ifadelerini sarf etti.
 
“VATANDAŞIMIZIN BEKLENTİLERİNİ İYİ OKUMANIZ GEREKMEKTEDİR”

Halkımızdan kopmayan ve yaşantımızın merkezinde insan olan bir siyasi anlayışın temsilcileriyiz diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Karaosmanoğlu, “Buna göre hayatımızı kodlayacağız ve samimi bir şekilde yaşantımızı sürdüreceğiz. Bizler kentlerimizin vitrininde olanlarız. Bundan dolayı attığımız her adımı dikkatli atacağız. İşte Gençlik Kolları olarak siyasetin ilk basamaklarındasınız. Hayata iyi hazırlanarak, siyasi lider olarak seçtiğiniz rol modeli çok iyi dinleyerek ve hedeflerine bağlı kalarak bu alanda görev yapın. Siyasi gündemi takip etmeniz yanı sıra yerelde ki gelişmeleri ve vatandaşımızın beklentilerini iyi okumanız da gerekmektedir” şeklinde konuştu.
 
“SABIRLI VE TEMKİNLİ OLMAK ZORUNDASINIZ”

7 Haziran, 1 Kasım ve 16 Nisan Halk oylamasında ki gelişmelerle birlikte ortaya çıkan sonuçları gençlerle değerlendirilen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Siyasette sabırlı ve temkinli olmak zorundasınız. 5 defa seçim yaşamış bir insan olarak, siyasi hayatınızda bu şekilde hareket etmelisiniz” hatırlatması yaptı. Başkan Karaosmanoğlu son olarak da, “2019 yılında hem yerel seçimler hem de genel seçimler yapılacak. Bu noktada 16 Nisan halk oylamasının sonuçlarını gençler ve teşkilat olarak çok iyi tahlil edilmelidir. Arazi de tüm teşkilatlarımız çok iyi çalışmalıdır. Yakalanan her başarının altında çok çalışmak vardır. Liderimiz nasıl yapıyorsa sizler ve bizler aynı şekilde yapacağız” diyerek sözlerini tamamladı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği