Karaosmanoğlu AK Gençlerle buluştu!
Reklam

Karaosmanoğlu AK Gençlerle buluştu!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları yönetimine konuk oldu.

Karaosmanoğlu AK Gençlerle buluştu!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları yönetimine konuk oldu.

Karaosmanoğlu AK Gençlerle buluştu!
08 Kasım 2016 - 17:11

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Emre Kahraman ve yönetimini konuk oldu. İl binasında gerçekleşen ziyarette, gençlik çalışmaları alanında projeler gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Dernekler, vakıflar ve tüm Sivil Toplum Kuruluşlarında (STK) görev alarak bu tür kurumlarla iletişim içerisinde olmanız elzem bir durumdur. Unutmayın siyaset sadece söylemlerle olmaz, halkın kılcal damarlarında dolaşılarak yapılır. AK Parti Teşkilatı, bizler ve siz değerli gençlik kolları bunun için varız” dedi.

GENÇLERLE ÖZEL OLARAK YAKINDAN İLGİLENMELİSİNİZ

AK Parti İl Gençlik Kolları ile buluşmasında, yönetim kurulu ve teşkilat üyelerinden yaşadıkları bölgelerde ki amatör spor kulüpleriyle iletişime geçerek, gençlere hizmet etmekte sorumluluk almalarını isteyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Sokakta zamanlarını boşa geçirmeyen bir gençlik istiyorsak onlara yardımcı olmalıyız. Amatör kulüplerimiz bir eğitim yuvasıdır. Sizlerde bu nedenle mahallerimizde ki kulüplerle ve gençlerle özel olarak yakından ilgilenmelisiniz” diye konuştu.

ÜLKESİNE SEVDALI VE ÜRETEN BİR GENÇLİK İSTİYORSAK

Siyasetin tabanda ve halkla birlikte yapılmasının önemine bir kez daha vurgu yapan Karaosmanoğlu, “Bakınız Büyükşehir Belediyesi olarak gençlik kamplarında ki gençliğimize hizmet ediyoruz. Tarihimizi ve medeniyetimizi bilerek ülkemize sahip çıkıyoruz. Bu bilincin oluşmasında bizlerin hayata geçirdiği gençlik projelerini çok önemli buluyorum. Ülkesine sevdalı ve üreten bir gençlik istiyorsak onlara sahip çıkacak hizmetleri hep beraber üretmeliyiz. Bizler sorumluluğu olan insanlarız. Boşa geçecek ne günümüz ne de bir saatimiz var” ifadelerini kullandı.  

BİN YILDIR BU COĞRAFYADA BİRÇOK BADİRE ATLATTIK

15 Temmuz gecesi ve sonrası ülkesine sevdalı gençliğin meydanlarda olduğunu belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Yeni kapı ruhuna sahip çıkıyoruz.  Ülkemiz insanı için sürdüğümüz davamızın gelecek yıllara taşınabilmesi için, gençliğin iyi yetişmesi gerekmektedir. Davamız, ülkemizin en insanımızın mutlu ve daha güzel bir kentte yaşaması için çalışmaktır. Milletimizin bin yıldır yaşadığı bu coğrafyada pek çok badire atlattığını hepimiz biliyoruz. Bunların üstesinden asil milletimizle geldik. 15 Temmuz darbe girişimini, Allah’ın inayeti, milletimizin kahramanlığı ve bayrak sevdalısı tüm emniyet güçlerimizle akamete uğrattık” dedi.

MUASIR MEDENİYETLER SEVİYESİNİN ÜSTÜNE ÇIKACAĞIZ

AK Parti teşkilatlarında görev yapan her gencin ve bireyin dünyada ki gelişmelere duyarlı olmasının altını çizen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bizi sevmeyen ve kıskanan pek çok karanlık ülkeler, Türkiye’ye karşı bir düşmanlık politikası gerçekleştirdiğini hepimiz görüyoruz. Ülkemizin iki ayağa üzerine kalkmaması için ellerinden geleni arka planda yapmaktadırlar. Ancak bizim bir hedefimiz var, buda muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmaktır. Bunu da yine bu asil milletimizle birlikte gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.  

   

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği