İSU’dan bir ilk daha; e-imza ile abonelik
Reklam

İSU'dan bir ilk daha; e-imza ile abonelik

Türkiye’de onlarca ilin nüfusundan fazla abonesi bulunan İSU Genel Müdürlüğü, bir ilki daha gerçekleştirerek e-imza ile abonelik açmaya başladı.

İSU'dan bir ilk daha; e-imza ile abonelik

Türkiye’de onlarca ilin nüfusundan fazla abonesi bulunan İSU Genel Müdürlüğü, bir ilki daha gerçekleştirerek e-imza ile abonelik açmaya başladı.

İSU'dan bir ilk daha; e-imza ile abonelik
27 Nisan 2017 - 10:33

Uygulama ile birlikte Kocaelililer oturdukları yerden elektronik imzaları (e-imza) ile internet üzerinden abonelik işlemi yapabilecek.
 
2013 YILINDAN BERİ E-İMZA KULLANILIYOR

Teknolojik yeniliklerde öncü kurum olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, 750 bin aboneye modern ve çağdaş işletmecilik hizmeti sunuyor. Abone memnuniyetine önem veren Kurum, interaktif uygulamalar ile müşteri odaklı projeleri devreye alarak abonelere hizmet kalitesini günden güne artırmaktadır. Birçok ödüllü proje ve uygulamayı ülkemize kazandıran İSU Genel Müdürlüğü, 2013 yılından beri Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) ve E-İmza uygulamasını kullanıyor. Kurum, uygulama ile birlikte kağıt kullanımının yanı sıra binlerce ağaç kesiminin de önüne geçti.
 
YILDA 40 BİN ABONE

Sanayi ve iş gücü ile birlikte hızla nüfusu artan Kocaeli’nde yılda 40 binin üzerinde yeni su aboneliği açılıyor. Bu abonelere kolaylık sağlamak için İSU Genel Müdürlüğü, ülkemizde bir ilki daha gerçekleştirerek internet üzerinden e-imza ile abonelik açma işlemine başladı. Uygulama ile birlikte daha önce evraklar ve sözleşme imzalanması için birden fazla kuruma gidip gelmelerin önüne geçildi.
 
HIZLA ARTAN E-İMZA UYGULAMASI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İSU Genel Müdürlüğü, KOÜ ve GTÜ üniversiteleri ile kamu kurumlarında kullanılan ve ülkemizde günden güne artan e-imzaya sahip vatandaşlar, e abonelik uygulaması ile İSU Şube müdürlüklerine gitmeden oturdukları yerden www.isu.gov.tr internet sitesi üzerinden abonelik yapabilmektedirler.
 
GENEL MÜDÜR BAYRAM,”HIZ VE İLETİŞİM YOĞUNLUKLU HİZMETLER”

Abone memnuniyetini kendilerine şiar edindiklerini ifade eden İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, e-imza ile abonelik yapılmasını Türkiye’de bir ilk olarak uygulamanın heyecan ve sevincini yaşadıklarını söyledi. Ülkemizde e-imzaya geçen Türkiye’de 8.kurum olduklarını hatırlatan Genel Müdür İlhan Bayram, e-imzanın kamu hizmet sunumunda kalite ve etkinliğin artırılmasına yönelik çalışmalarda önemli bir araç teşkil ettiğini dile getirdi.
 
Uyguladıkları projeleri 2015-2019 Ulusal e-Devlet Stratejisi ve Eylem Planı çerçevesinde gerçekleştirdiklerini sözlerine ekleyen İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, “E-imzaya 2013 yılında geçerek ülkemizde Su ve Kanal İdareleri arasından bir ilki gerçekleştirdik. Uygulama ile birlikte kâğıt kullanımının yanı sıra binlerce ağaç kesiminin önüne geçtik. Sürekli gelişen bir büyükşehiriz. Yılda 40 binin üzerinde yeni aboneye kolaylık sağlamak için her geçen gün kullanımı artan e-imza ile abonelik uygulamasına geçtik. Bununla birlikte Kocaelililer, istedikleri yerden ve zaman harcamadan internet üzerinden e-imza ile abonelik açabilecek. Hız ve iletişim yoğunluklu bir dönemde bu tür hizmetlere öncülük etmenin sevincini yaşıyoruz. Uygulamanın Kocaelililere ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. ”dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği