EN BÜYÜK SİLAH BİRLİK ve BERABERLİK
Reklam

EN BÜYÜK SİLAH BİRLİK ve BERABERLİK

Ünal Alkan yazdı...

EN BÜYÜK SİLAH BİRLİK ve BERABERLİK

Ünal Alkan yazdı...

EN BÜYÜK SİLAH BİRLİK ve BERABERLİK
11 Ocak 2017 - 09:58

            Son zamanlarda ülkemizde terör olaylarında büyük bir artış var. İstanbul ‘da Dolmabahçe ve Ortaköy eylemi, Kayseri ‘deki eylem, Ankara ‘da Rus Büyükelçisi suikastı ve İzmir Adliyesine gerçekleştirilmek istenilen büyük kanlı eylem. Bu kanlı terör eylemlerini gerçekleştiren, FETÖ, PKK ve DEAŞ ortak eylem birliğine girmişler devamlı saldırıyorlar. Bundan sonra da bu terör eylemlerinin devam edeceği açıkça görülüyor. Ülkemiz Kurtuluş savaşından sonra en büyük saldırı altında. Buradan bir kez daha şehitlerimize Allah’ tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabır, gazilerimize de acil şifalar diliyorum.

 Daha önceki köşe yazılarımda da bu kanlı terör örgütlerini kuran her türlü desteği veren ve yönlendirenlerin ABD ve Kuzey Atlantik ülkelerinin olduğunu defalarca yazmıştım. Bu kukla terör örgütlerinin arkasındaki güçlerin amacı ne? Gittikçe yoğunlaşan terör saldırıları ile bize hangi mesajı veriyorlar?  Bu terör olaylarının en önemli nedeni Türkiye’ nin bağımsızlığını ilan etmesidir. ABD ve NATO menfaatleri doğrultusunda değil de, kendi milli menfaatleri doğrultusunda hareket etmesidir. Bize ‘’PKK terör örgütü ile mücadele etme, onlarla anlaş, ülkenin bölünmesine izin ver, aynı zamanda Irak, İran ve Suriye’ yi bölmemize yardım et, bölgede bizim güdümümüzde kukla Kürdistan’ ı kurmamıza engel olma’’ diyorlar. Bu yüzden Fırat Kalkanı Harekatı, Türkiye-Rusya arasındaki yakınlaşma, Suriye’ deki ateşkes, komşu ülkelerin toprak bütünlüğü ve Irak ile anlaşmamız asla bu güçlerin işine gelmiyor.

Bundan sonra bizi birbirimize düşürerek ülkemizde bir kaos ve iç savaş ortamı yaratmak için bu saldırılar devam edecektir. Kürt kardeşlerimizi alevi kardeşlerimizi kışkırmak için onlara saldırabilirler, başı açık dekolteli kadınlara ve Atatürk’ e  dinci kisvesi ile saldırabilirler, başörtülü kadınlara Atatürkçü kisvesi ile saldırbilirler, camilere cemevlerine saldırabilirler. Kısacası bizi birbirimize düşürmek için her türlü oyunu oynayarak, her kılığa girerek katliamlar gerçekleştirebilirler. Onlar için kaç kişinin hayatını kaybettiği, akan kanın bizden olduğu sürece, asla önemi  yoktur. Bu nedenle Kürt-Türk kardeşliğimize dokundurtmayalım. Bizler etle tırnak gibi olmuşuz, kız alıp vermişiz akraba olmuşuz. Sunni-Alevi kardeşliğimize zarar getirecek en küçük bir hareketten hatta yorumdan dahi kaçınalım. Atatürk’ e saldıranlar, muhafazakarlar hakkında olumsuz konuşanlar, laik-anti laik tartışması yapanlar, halkımızı birbirine düşman yapmaya çalışan provokatörler biliniz ki bizi bölmek isteyen bu karanlık güçlerin maşasıdır.  İçinden geçtiğimiz bu kritik dönemde bir ve beraber olmamız şarttır. Bu kanlı terör saldırılarına karşı vereceğimiz en etkili ve onların başarısız olduğunu gösteren cevap, her saldırının bizi daha çok biribirimize yaklaştırması beraberliğimizin güçlenmesidir. Bu günlerde bir ve beraber olmazsak, ülkeyi ele geçirenler için Türk olmuşuz Kürt olmuşuz Alevi olmuşuz sunni olmuşuz, laik olmuşuz, anti laik olmuşuz, AKP li, CHP li, MHP li olmuşuz bunların hiç birinin önemi yok. Onlar için önemli olan tek şey bu vatanın evladı olmamız. Amaçları bölgemizde güçlenerek bu vatanın evlatlarını her dediklerini yapan esaret içinde haysiyetsizce yaşayan sömürge haline getirmektir.

Türkiye Cumhuryeti kurulduğundan bu yana yapılan bu saldırılar karşısında topyekün bölünmeden ayakta durabilmemiz bundan sonrada bu alçakların asla amaçlarına ulaşamayacaklarının en büyük göstergesidir. Birlik ve beraberliğimizin bozulduğunu gösteren en küçük bir emare dahi bu alçakların iştahlarını kabartacağından daha büyük şevkle saldıracaklardır. Kanlı terör olayları ile mücadelede halkımıza düşen görev birlik ve beraberliğimze zarar verecek her türlü hareketten kaçınarak uyanık olmaktır. Gözlemci ve akıllı olmalıyız. Çevremizde meydana gelen en küçük şüpheli bir olayı dahi güvenlik güçlerine bildirmeliyiz. Asla kendimiz müdahale etmeye kalkışmamalıyız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği