Eğitim öğretim dönemi için tüm tedbirler...
Reklam

Eğitim öğretim dönemi için tüm tedbirler alındı

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, İlköğretim Haftası ve 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Eğitim öğretim dönemi için tüm tedbirler alındı

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, İlköğretim Haftası ve 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Eğitim öğretim dönemi için tüm tedbirler alındı
19 Eylül 2016 - 09:28

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, yeni eğitim öğretim dönemi için bir mesaj yayımladı. Öğretmenlere, öğrencilere, yöneticilere ve velilere hitap eden Güzeloğlu, eğitimle ilgili her türlü tedbirin alındığını duyurdu. Güzeloğlu şunları kaydetti: "Yüreği okula ilk kez başlamanın heyecanıyla çarpan minik, yavrularımız, okuluna kavuşmanın mutluluğunu yaşayan sevgili çocuklarımız, velilerimiz ile onurlu mesleği seçen değerli öğretmenlerimiz ve yöneticilerimizle yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın coşkusunu, tatlı telaşını ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Öğrenci sayısı bakımından diğer illere oranla büyük bir yoğunluk gösteren coğrafi konumu, sanayi kenti oluşu, Üniversiteleri ve sosyal-kültürel yapısı nedeniyle sürekli göç alan İlimizde, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da yeni okullar, derslikler ve diğer eğitim yatırımları kazandırılmış, ihtiyaç duyulan okullarımız onarılmış ve çocuklarımızın en güzel imkanlarla eğitimlerini sürdürmeleri için gerekli bütün tedbirler alınmıştır. Bu manada katkısı olan herkese, özellikle İlimizde yaptırdıkları okul, derslik ve diğer yatırımlarla eğitime destek olan bütün hayırseverlerimize teşekkür ediyorum.
 
YÖNETİCİ VE ÖĞRETMENLER

Toplumların ve devletlerin inşasında öğretmenlerin katkıları ve desteği, her türlü gayret ve çalışmadan daha önemlidir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da öğretmenlerin çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlamada görevlerini en iyi şekilde yapacaklarına inancım tamdır. Çocuklarımız için gösterilen şefkat, gayret ve fedakârlık, ülkeye ve millete sahip çıkma adına yapılan en kutsal ve anlamlı çalışmadır. İlimizde eğitim kalitesinin artırılması için yapılan çalışmalardaki katkılarından dolayı bütün öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, başarılarının devamını diliyorum.
 
ÖĞRENCİLERE ÖĞÜT

Bugün okullarınıza, öğretmenlerinize ve arkadaşlarınıza yeniden kavuşmanın heyecanını ve sevincini yaşıyorsunuz. Bu duygularınızı bizler de paylaşıyor, sizlerin daha güzel, daha sağlıklı, daha modern kurumlarında eğitim görmeniz için gerekli her türlü önlemleri alıyor ve almaya devam ediyoruz.
Sizlerde çalışarak ve verilen görevleri yerine getirerek; anne-babanıza, öğretmenlerinize ve bizlere karşı olan görev ve sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz. Sizlere güveniyor ve sizleri çok seviyoruz.
 
VELİLER DESTEK OLMALI

Çocuklarınız başarılarında, iyi birer vatandaş olarak beklentileriniz doğrultusunda yetişmesinde çok büyük payınızın olduğunu asla unutmayınız. Sadece onların maddi ihtiyaçlarını karşılamayı yeterli görmeyip, onlara iyi bir çalışma ortamının hazırlanmasından meslek seçimine kadar birçok konuda rehberlik edip destek olursanız, başarılarını görmenin mutluluğunu sizler de yaşayacaksınız. Yapılan bütün araştırmalar; çocukların iyi bir eğitim almasında, toplumun ve ülkenin beklentileri doğrultusunda yetişmesinde, öğretmenler kadar anne babaların da çok önemli katkılarının olduğunu göstermektedir. Bu duygu ve düşüncelerle; 2016-2017 eğitim-öğretim yılında geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımızı fedakâr öğretmenlerimize emanet ediyor; yeni eğitim-öğretim yılının başta sevgili öğrencilerimiz ve ailelerine, onurlu mesleği temsil saygıdeğer öğretmenlerimize ve tüm ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor; herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum."


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe