Ceyhan’dan Ordululara ziyaret
Reklam

Ceyhan’dan Ordululara ziyaret

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan haftalık STK ziyaretleri kapsamında Kocaeli Ordulular Derneği’yle kahvaltıda bir araya geldi.

Ceyhan’dan Ordululara ziyaret

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan haftalık STK ziyaretleri kapsamında Kocaeli Ordulular Derneği’yle kahvaltıda bir araya geldi.

Ceyhan’dan Ordululara ziyaret
20 Ekim 2016 - 12:42

Yuvam Akarca’da Kocaeli Ordulular Sosyal Tesisi olarak kullanılan Cafe Keyfim’de gerçekleştirilen kahvaltılı toplantı programına AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan'ın yanı sıra AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, Kocaeli Ordulular Derneği Başkanı İbrahim Kılıç, Kocaeli Ordulular Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Marmara Ordulular Derneği Başkanı Mehmet Çun ve yönetimi ile çok sayıda dernek üyesi katıldı.

d

KILIÇ CEYHAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Kocaeli Ordulular Derneği Başkanı İbrahim Kılıç yaptığı konuşmasında AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Biz Kocaeli Ordulular Derneği olarak sosyal etkinliklerimize devam ediyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. AK Parti İl Başkanı Sayın Şemsettin Ceyhan'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
CEYHAN: AMACIMIZ ÖNERİLERİ DİKKATE ALMAK

Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan,” Göreve geldiğimizde bize destek verdiniz. Davetlerimize katılım gösterdiniz. Bizlerde bu bağlamda kentimizdeki STK’ları ziyaret ederek istişare edelim dedik. Temel amacımız il başkanlığı olarak milletin bize vermiş olduğu sorumluluğu yerine getirmek ve kent için yapacağınız önerileri dikkate almaktır. Perşembe toplantılarımız 15 Temmuz’dan sonra sekteye uğramıştı. Ülkemiz bu hain girişimi milletimizin dik duruşuyla bertaraf etmiştir.
 
“ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPIYORUZ”

Demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Tüm ordulu hemşerilerimize 15 Temmuz darbe girişimi esnasında göstermiş oldukları duruşlarından ötürü şükranlarımı ifade etmek istiyorum. O darbe girişiminden biz almamız gereken dersleri çıkardık. Biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Ülkemizin duracak vaziyeti yok. Türkiye zor bir virajdan geçiyor. Her birimiz televizyonlarımızı açtığımızda güneyimizde olan olaylara baktığımızda hain planları görüyoruz.
 
“ DERDİMİZ SEÇİM DEĞİL”

15 Temmuz gibi bir olayı atlatmış Türk Ordusu temizlendikten sonra çok daha dirayetli bir hal almıştır. Artık bundan sonra Türkiye sınır ötesinde bir tehdit unsuru gördüğünde gerekeni yapıyor. Bu milli birlikle beraber oluyor. Bizler hangi partiden olursa olsun vatandaşlarımızın esas olarak milletin takdir etmiş olduğu görevi aldığında ideolojiden uzak, bu milletin geleceği için fedakârlık yapmasıdır. Biz sorumluluk sahipleri olarak milletimizin söylediklerini not almak bu toplantılarımızın ana fikridir. Böylesine toplantıları artık Cumartesi günleri de ilçelerde yapıyoruz. Derdimiz seçim değil. Doğrunun bu olduğuna inandığımız için bu ziyaretleri yapıyoruz” ifadelerini kullandı. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Bugünün kazananı yarının kaybedeni olabilir"
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı