Bütün mesele hasta adamın aniden iyileşip...
Reklam

Bütün mesele hasta adamın aniden iyileşip ayağa kalkması!

Peynirci Baba ile Gebze’nin kahvaltılık ürün konusunda önemli bir markasını oluşturan, Net Ba, Bil Ba ve son olarak ta inşaat sektöründe faaliyet gösteren Keskin Kardeşlerin, İnşaat Mühendisi ve siyasetçi olan ismi İsmail Keskin, 16 Nisan’da yapılacak referandum ile ilgili düşüncelerini Kulis Dergisi ile paylaştı.

Bütün mesele hasta adamın aniden iyileşip ayağa kalkması!

Peynirci Baba ile Gebze’nin kahvaltılık ürün konusunda önemli bir markasını oluşturan, Net Ba, Bil Ba ve son olarak ta inşaat sektöründe faaliyet gösteren Keskin Kardeşlerin, İnşaat Mühendisi ve siyasetçi olan ismi İsmail Keskin, 16 Nisan’da yapılacak referandum ile ilgili düşüncelerini Kulis Dergisi ile paylaştı.

Bütün mesele hasta adamın aniden iyileşip ayağa kalkması!
30 Mart 2017 - 10:00

Siyasette tecrübeli bir isim olan ve kuruluşundan itibaren AK Parti saflarında yer alan, partisinde çeşitli görevler üstlenmiş olmanın yanı sıra Gebze Belediye Başkanı Aday Adayı da olan İsmail Keskin, Türkiye’nin AK Parti iktidarı ile hizmet almaya ve hayal edilmeyen projeleri hayata geçirmeye başladığını belirterek, referandumdan evet çıkması ile bu hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi. Keskin, Türkiye’nin 15 yıllık süreçte kalkınmasından ve büyümesinden rahatsız duyanların, ülkemiz üzerinde çeşitli oyunlar oynadığını belirterek, “bunun sebebi de hasta adam olarak gördükleri ülkemizin, Cumhurbaşkanımız ile iyileşip, ayağa kalkıp, hızlı adamlarla yürümesinin, ilerlemesinin verdiği rahatsızlık var. 16 Nisan’da sandıkların büyük oranda ‘evet’ çıktığı zaman bu oyunlarda son bulacak” dedi.


İSMAİL KESKİN’İN SİYASİ GEÇMİŞİ
 İlk siyasi hayatıma AK Parti’de başladım. Partimin ilk önce  gençlik kollarından ana kademesine kadar görev yaptım. Ardından belediye meclis üyeliği 2014 yerel seçimlerde Gebze Belediye Başkan Aday Adayı oldum.  Partiye gönül vermiş birisi olarak referandum sürecinde partimizin emrimde gece gündüz çalışarak Gebze’de en yüksek Evet çıkması noktasında  canla başla çalışacağım.  Bugün ülke olarak  buna şiddetli ihtiyacımız var.  Şuanda partide istişare kurul üyesi olmama rağmen bu partinin neferi gibi çalış maya devam ediyorum.  Biz partimizden hiçbir zaman kopmadık, asla da kopmayız.  Çünkü ülkemi çok seviyorum, ülkemiz zorlu bir süreçten geçiyor,  bunu hep birlikte görüyoruz.  Ülkemizin daha müreffeh, daha çağdaş, muasır medeniyetler seviyesine ulaşması için iş damlarının partide görev yapanların ve  vatandaşlarımızın üstüne düşen görevi yapması gerekir. Ülkemiz ancak bu şekilde gelişir. 


TÜRKİYE’NİN İÇERDE VE DIŞARDA BU KADAR SORUN YAŞIYOR OLMASININ NEDENİ SİZCE NEDİR?
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Türk halkının desteği ve sevgisi ile 15 yıllık AK Parti Hükümeti dönemlerinde yapılmayanları yaptı. Türkiye’de koalisyon hükümetleri ile siyasi belirsizliklerle, askeri darbelerle, medya eliyle ve çeşitli bir takım enstrümanlarla bir vesayet oluşturulmuştu. Hasta adam olarak gördükleri Ülkemiz’i, önlerinde diz çöken, el-pençe divan duran bir ülke olarak ezberlediler. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ki Türkiye, kısa sürede iyileşti, dokunulmayacak sorunlara dokundu. Hasta adamın iyileşmesi, hayal edilmeyecek projeleri halkına kazandırması ve 2023 hedefini doğru yürümesi birilerini rahatsız ediyor. Bölücüleri, PKK’lı itleri maşa olarak kullandılar, yıllarca, içimize hain yerleştirdiler, FETÖ’cü hainler eliyle Ülkemize ayar vermeye çalıştılar, bunlarla sonuç alamayınca kendileri açık cephe aldılar. Almanya’nın, ABD’nin AB’nin düşmanca tutumlarını artık daha açık ve net görüyoruz. Bunların altında ki en önemli neden hasta adamın aniden iyileşip, ayağa kalkmasıdır


REFERANDUM SONUÇLARI BU İLİŞKİLERİ VE ÜLKEDE Kİ GİDİŞATI NASIL ETKİLER?
Elbette etkileyecek. Ve bunun etkilerini bildikleri için, bu güçler ‘hayır cephesi’ ile iş birliği içinde. Türkiye’nin ilerlemesinden, büyümesinden rahatsız olanlar, ‘hayır’ denmesi için çalışıyorlar. Dünyanın 4. En uzun köprüsü olan Osmangazi köprüsü, dünyanın en geniş köprüsü Yavuz Sultan Selim köprüsü, dünyanın en iyi mühendislik projesi Avrasya tüneli hizmete açıldı.  Marmaray ve havaalanı projesi devam etmekte.  Milyonlarca öğrenciye ücretsiz kitaplar dağıtılmaya devam ediyor, sağlık sektöründe bırakın sarsılmayı, üstüne KANSER ilaçlarının ücretsiz dağıtılmasın hazırlıkları yapılıyor.  Yerli tank, yerli helikopter, insansız hava araçları, yerli silah yapıyoruz artık.  Düşünsenize birde bu saldırılar olmasaydı cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve kurmayları daha neler yapardı?   Türk halkı yapılan hizmetleri görüyor, Reise sahip çıkıyor. Hatta yurtdışındaki insanlar bile Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ediyor.  Maalesef yapılan bu hizmetlere rağmen bazı kesim hep kaos ortamı yaratıp yapılan hizmetleri görmemezlikten geliyorlar.  Ortadoğu şuanda Recep  Tayyip Erdoğan’ı kurtuluş olarak görüyorlar.  Sosyal medyadan takip ediyorum inşaların evinde ve iş yerlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın posterleri var. Tayyip Erdoğan’a halkımızdan büyük sevgi var. Bu sevgiden ve bu büyümeden rahatsızlık duyanlarda var elbette. Ancak, Türk Halk’ı 16 Nisan’da sandığa gittiğinde bu Dünya liderine bir kez daha sevgisini gösterip, ‘evet’ diyecek. Yüksek oranda evet oyları ile birlikte Türkiye’de kaos dönemleri, koalisyonlar, siyasi belirsizlikler son bulacak ve ilerlememiz, büyümemiz hızlanacak.
Ülkemiz ve Cumhurbaşkanımızın dik duruşu ile 15 Temmuz hain darbe girişiminin üstesinden geldik.  Bir taraftan Feto ile mücadele ediyoruz, bir taraftan İŞİD saldırıyor, bir taraftan PKK saldırıyor, bir taraftan dolar üzerinden operasyon yapılıyor,  bir taraftan yurt dışı kredi derecelendirme kuruluşları ekonomimizi batırmak için saldırıyor.  Ama ülke tüm bunlara rağmen dimdik ayakta. 
 Ben inanıyorum referandumdan sonra sanayicisinden iş adamına ve vatandaşına kadar herkesin daha rahat daha geleceği müreffeh olarak bakacağını düşünüyorum.  Yatırım yapacak herkesin önünün açılacağını düşünüyorum.  İnşallah hep birlikte o günleri görürüz.   Ben bir iş adamı  olarak yatırımlarımdan hiçbir şekilde vazgeçmiş değilim. Şahsım olarak bu ülke için daha yapacak çok işim var. 
15 Tdemmuz’da ülkemiz çok kritik bir dönem yaşadı.  Milletimiz hamdolsun birlik ve beraberliği çok iyi sağladı.  Bir ay sokaklarda yattık.  Darbede başarılı olamayan güçler Türkiye’nin önünü ekonomik anlamda kesmek istiyorlar. Bugün Dolar ve Euro gittikçe düşmeye başladı

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Şampiyon, son hafta Mersin deplasmanında
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe
Çiftçi, vatandaşlarla iç içe