Bilal’in vebali nasıl taşınır?
Reklam

Bilal’in vebali nasıl taşınır?

Zeynel Oğuz yazdı...

Bilal’in vebali nasıl taşınır?

Zeynel Oğuz yazdı...

Bilal’in vebali nasıl taşınır?
16 Mayıs 2017 - 10:02

Biz, çevremizdeki olaylara biraz duygusal bakıyoruz sanırım, çünkü Bilal Gürüç, Darıca Belediyesi’nde FETÖ’cü diye damgalanıp, işinden olduğunda, yine çok yaygarası olmuş, o günlerde ‘hatası olan kim varsa, cezasını çeksin’ anlayışında olduğumuz için bu seslere kulak tıkamıştık.

O dönemde de AK Parti ilçe yönetiminin itirazı vardı ama onlarda siyasi etik gereği olayı çok dillendirmedi. Bizlerde görmezden geldik, sonuç bekledik. Kabul ediyorum bu konuyu görmezden gelerek hata yapmışız. Ortada bir insanlık suçu işleniyor.

Gazeteci Süleyman Özışık kaleme almış, Bilal Gürüç’ün nasıl haksızlığa uğradığını ve bu duruma Darıca’dan yükselen sesi. Şimdi düşünün, bugün Bilal Gürüç, geçtiğimiz günlerde görevden ihraç edildiği için inşaatta çalışırken, yaşamını yitiren öğretmen, daha nice örnekler vardır.

Bu vebal nasıl bir vebaldir. Bir Ademoğlu, böyle bir vebal ile nasıl yaşar ve bunun bedeli nasıl ödenir?

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ilçe başkanı, STK başkanları, belediye çalışanları ve Darıca’dan onlarca kişinin, Bilal Gürüç’ün FETÖ ile hiçbir bağı olmadığını belirtmesine rağmen, bu konuda somut hiçbir dayanak yokken, bir çalışanı kirletti, hain ilan etti, ekmeğinden etti.

Bu konu artık tüm detayları ile tartışılırken, bizde kendi çapımızda araştırma yaptık ve bir tane iddia yok ki, bu isimin FETÖ bağına dair konuşsun, yorum yapsın.

Darıca’da Belediye Başkanı varsa, yukarıda da Allah var.

Allah kimseyi, kul hakkı ile yüz yüze bırakmasın ve bu haksızlığa alet olanlar, inşallah aklıselim olur ve şapkalarını önlerine koyarak, yeniden değerlendirme yaparlar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Bugünün kazananı yarının kaybedeni olabilir"
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı
Anadolu basınının kalbi Gebze’de attı