BAŞARAN BOMBASI!
Reklam

BAŞARAN BOMBASI!

Gebzespor’da FEDA yılında bomba bir transfer gerçekleşti.

BAŞARAN BOMBASI!

Gebzespor’da FEDA yılında bomba bir transfer gerçekleşti.

BAŞARAN BOMBASI!
16 Haziran 2017 - 15:30

Velimeşe ile oynanan final karşılaşmasında oyuncumuz sakatlanıp yerde yattığı dakikalarda golün asistliğini yaparak Gebzespor’u şampiyonluk yarışından koparan isim olan ve büyük tepki ile karşılaşan Oğuz Başaran’ın transferi sosyal medyayı sarsarken camiayıda ikiye böldü.

Gebzespor transferde tutulmuyor. İlk transfer bombasını Ercan Kuruçay’la patlatan, daha sonra ‘çilek transferi’ olarak Özbek ön libero Gafurov’la anlaşma sağlayan mor-beyazlı kurmaylar dün de 3 oyuncuya imza attırdı. Yapılan anlaşmalarda ön plana çıkan oyuncu hiç kuşkusuz Oğuz Başaran oldu.  Gebzespor’un  transferleri Ufuk Gülez (24) ve Yusuf Çolakoğlu (20) oldu. Geçtiğimiz sezon Çayırovaspor’la 18 maça çıkan ve 2 gol atan forvet oyuncusu Ufuk Gülez ile geçtiğimiz sezonu Hereke’de oynayan orta saha oyuncusu Yusuf Çolakoğ

 

Darıca GB’nin alt yapısından yetişen, Bucaspor’a transfer olan bir çok profesyonel ligin tozunu atan, bir dönem yaşadığı sakatlığındaki etkisi ile kilo alan ve o dönemde Çayırovaspor formasını giyen ancak yeteneğini sergilemekte uzak kalsada her zaman klasını konuşturan Oğuz Başaran sıkı bir çalışmanın ardından eski formunu yakalayarak geçen sene Velimeşe formasını giydi. Takımının şampiyon olmasında ve Gebzespor’un şampiyonluk yarışından kopma noktasında kritik bir asistlik yapan Oğuz Başaran o gün tribünlerden büyük tepki bulmuş, sosyal medyadan bolca düşman edinmişti. Bu süreçlerin yaşanmasının ardından bomba bir FEDA anlaşması geldi. Gebzespor yönetimi Oğuz Başaran’a Gebzespor formasını giymesini teklif etti. Her zaman Gebzespor’a karşı sempatisinin olduğunu belirten yetenekli oyuncu Oğuz Başaran’da FEDA diyerek anlaşmaya imza attı. Ancak geçen sezon yaşanan olayı unutmayan taraftarların büyük bir kısmı isyan bayrağını çekti! Gebzesporlu oyuncu sakat yerde yatarken kendisine gelen topu kendi sahasından sürerek Gebzespor ceza sahasına yaptığı asistle son dakikada golü yazdıran isim olan Oğuz Başaran’ın bu transferi daha çok konuşulacağa benziyor.lu yeni sezonda Gebzespor’un başarısı için mücadele edecek. BAL Ligi’nde 40 maçı ve 3 golü bulunan Yusuf daha önceki sezonlarda bölgemiz takımlarından Gebze Beşköy G.B. ve Darıca Türkeli Gençlikspor’da forma giymişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği