AK Parti içindeki İrlandalılar…!
Reklam

AK Parti içindeki İrlandalılar…!

Zeynel Oğuz yazdı...

AK Parti içindeki İrlandalılar…!

Zeynel Oğuz yazdı...

AK Parti içindeki İrlandalılar…!
24 Temmuz 2017 - 18:41

Mustafa Denizli’nin İrlanda maçı sonrası, Türkiye Milli Takımı’nın yenilmesine sevinen Türkler için kullandığı bir sözdü, ‘içimizdeki İrlandalılar’

Bu söz artık bir deyim olarak dilimize yerleşti. AK Parti Gebze İlçe Yönetiminde yaşanan whatsapp sorunu bana bu sözü anımsattı. AK Partili yönetici Nuri Kaya, yöneticiler ve partinin önde gelenleriyle birlikte kullanılan whatsapp grubunda, müstehcen bir görüntü paylaşmıştı. Bu inanılmaz büyük bir hata ve hoş görülecek yanı yok. Bunun aksini kim savunuyorsa, yanlışa ortak oluyor demektir.

Nuri Kaya, bu cinsel içerikli videoyu nerde paylaşmış, partililerle birlikte kullandığı grupta. Peki, bu grupta ki bu resim nasıl basına ve kamuoyuna yansımış. Biz, bir siyasi partiyi özellikle Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin başında olduğu partiyi, aynı davanın insanları, bir yol arkadaşı, mukaddes davanın ortakları gibi görüyoruz. Bizim böyle görmemiz bir yana bu parti içindekilerde kendilerini tamda böyle anlatırlar.

Şimdi, sormak lazım eyyy aynı mukaddes dava içinde mücadele eden AK Parti’nin bölgedeki yöneticileri, Nuri Kaya, bir yanlışlık, bir hata, bir saçmalık yapmış diyelim, paylaşmış o videoyu. Peki, içinizdeki hangi hain o görüntüleri basına servis etmiş.

Nuri Kaya’nın yaptığı hatanın değerlendirmesi ayrı, onu parti kendi içinde değerlendirme yapar, mutlaka bir özeleştiri yapmalı. Fakat bence AK Parti içinde daha büyük bir sorun var. İçerde bir hain var. Bu hain FETÖ’cülerden daha büyük bir hain, içerdeki sorunları dışarıya servis eden haini bir an önce bulmalı AK Parti. Bilim çağındayız bunu bulmak o kadar da sorun olmamalı. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba başta olmak üzere İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’da önce bu haini tespit etmek için enerji ve çaba harcamalı. AK Parti içindeki İrlandalı kimse ortaya çıkartılmalı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emekli Müdür kalbine yenildi
Emekli Müdür kalbine yenildi
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği
Gebze'de tüm renkleri buluşturan iftar yemeği