AK Parti, bizim kadar çalışmıyor!
Reklam

AK Parti, bizim kadar çalışmıyor!

11 Mart’ta Gebze İlçe Teşkilatı’nın kongre yapacağını söyleyen Ferit Taşdemir, MHP’nin kongre sürecini, ‘bayrak krizi’ ve referandum çalışmalarını gazetemize değerlendirdi.

AK Parti, bizim kadar çalışmıyor!

11 Mart’ta Gebze İlçe Teşkilatı’nın kongre yapacağını söyleyen Ferit Taşdemir, MHP’nin kongre sürecini, ‘bayrak krizi’ ve referandum çalışmalarını gazetemize değerlendirdi.

AK Parti, bizim kadar çalışmıyor!
04 Mart 2017 - 12:55

Kongre de tek aday olarak, delegenin karşısına çıkmaya hazırlanan Taşdemir, “O paçavranın, Türk Bayrağı’nın yanına asılması skandaldır. Her şeye rağmen biz Anayasa değişiklik paketinde ki değişiklikleri doğru bulduğumuz için ‘evet’ için yoğun tempoda çalışıyoruz, çalışacağız da. Ancak, ben Gebze’den yola çıkarak söylüyorum, iktidar kanadında ciddi bir çalışma yok. Muhalefet daha etkili çalışma yapıyor” dedi.


TAŞDEMİR TEK ADAY
MHP Gebze İlçe Teşkilatı, 11 Mart günü Gebze Kent Meydanı’nda ki kültür salonunda kongre yapacak. 400 delegenin oy kullanacağı genel kurulda Ferit Taşdemir tek aday olacak. Listesini netleştirmek için çaba harcadığını belirten Taşdemir, “Yönetimimize girmek için 70’i aşkın arkadaşımızın başvurusu var. Değerlendirme yapıyoruz, davamıza hizmette katkısı olacak arkadaşlarımızdan oluşan, güçlü bir yönetim yapacağız” dedi.


BAYRAK, KUTSALIMIZDIR
İktidar’ın Barzani’yi konuk ettiği toplantı sonrası, Türk Bayrağı ve Irak Bayrağı ile Kürdistan Bayrağı’nın da gönderde olmasına MHP İlçe Başkanı da tepki göstererek, “Bayrak bizim kutsalımızdır. Türkiye Cumhuriyeti Kürdistan’ı tanıdı da bizimi haberimiz yok. Bu bir skandaldı. Sonrasında ki açıklamalarda skandal. Bir gazetecinin MHP’yi, Kürt düşmanı gibi göstermesi kabul edilemez. Biz bölücülere ve hainlere karşıyız. Bizim yönetimlerimizde de kürt kökenli kardeşlerimiz var. Biz Kürt-Türk kardeşiz. Bu duruma iktidarın sessiz kalması da düşündürücüdür” dedi.


SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ
MHP’nin 16 nisan’da ‘evet’ diyeceğinin altını çizen Taşdemir, “Biz, Anayasa değişiklik paketinde yer alan 18 madeye ‘evet’ diyoruz. AK Parti’nin talebi yada Cumhurbaşkanı’nın isteğine ‘evet’ demiyoruz. Bu nedenledir ki, söz verdiğimiz gibi biz ‘evet’ için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Biz sözümün arkasındayız. 1 Nisan Sakarya, 9 nisan İstanbul’da mitinglerimiz olacak. Gebze olarak bu mitinglerde yer alacağız. Yerel’de çalışmalara başladık. Program dahilinde, teşkilatlara ve mahallere iniyoruz. Parti içi eğitim çalışmalarımız sürüyor. Ancak, AK Parti’nin bölgede ciddi bir çalışmasını görmüyoruz. İktidar, bizim kadar çalışmıyor. Bu şartlar altında, iktidar partisi ile ortak bir programda buluşup, birlikte çalışma yapmamız, mümkün gözükmüyor. Ama, biz Ülkücüler, Ülke’nin Bekası için ‘evet’ için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çiftçi, “Emin adımlarla Çayırova Yüzyılı’nı inşa edeceğiz”
Çiftçi, “Emin adımlarla Çayırova Yüzyılı’nı inşa...
ELLİNCİ MİTİNG KOCAELİ’DE
ELLİNCİ MİTİNG KOCAELİ’DE